Over BrandInfluence

Sinds 2017 is het doel van BrandInfluence om de communicatie van onze klanten te verbeteren dankzij innovatieve en creatieve content. Wij ontwikkelen en beheren uw marketingstrategieën om het verhaal van uw merk effectief te verspreiden via influencers en sociale netwerken zoals YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, enz.

Product

Influence Marketing
Wij selecteren de meest geschikte influencers voor uw merk op basis van de relevantie van hun volgers en de kwaliteit van hun berichten. Youtubers, tv-sterren of zelfs gamers, we hebben een database van enkele duizenden micro- of macro-influencers in Europa.

Social Media
Van Facebook tot TikTok via Instagram beheren wij uw reclamecampagne door de socio-demografische groepen en interesses te selecteren die het best bij uw doelgroep passen. Wij optimaliseren voortdurend uw mediabudget om uw verkeer of omzet zo veel mogelijk te verhogen.

Content creation
Communiceren via sociale netwerken vereist aangepaste inhoud. Onze teams zorgen voor uw boodschap, van creatie tot productie, op basis van uw briefing in functie van de verschillende geselecteerde web en mobiele ondersteuning.

 

Locatie

Het bedrijf is gelegen nabij de rotonde Stéphanie met een ongelooflijk mooi uitzicht hierop. Het kantoor bevindt zich op de 4e verdieping in een gebouw dat in 2016 volledig is gerenoveerd. Deze locatie op de meest bekende en mooie Avenue in Brussel en in een van de beste zakendistrics van de stad.